Tarta cu praz si branza feta

de laylalala in Aperitive / Garnituri, 8 Oct 2011 | 5480 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 150 gr unt, la temperatura camerei
  • 250 gr faina
  • 2 oua
  • 1 lingurita sare
  • 5 frunze proaspete de salvie, tocate marunt
  • ¼ lingurita praf de copt
  • Umplutura
  • 1 tija praz, taiata rondele
  • 4 rosii, foliate
  • 200 gr branza feta,sfaramitata
  • 3 oua
  • 50 ml lapte
  • sare si piper, dupa gust
Portii: 12
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu praz si branza feta:

1. Incinge cuptorul la 180°C.

2.Pentru aluat, bate untul cu ouale, sarea, salvia si praful de copt apoi incorporeaza faina. Intinde aluatul pe o suprafata pudrata cu faina apoi pune-l intr-o tava de tarta. Da aluatul la rece 5 minute.

3.Aseaza apoi prazul rosiile si branza in urmatorul mod : pui rondele de praz apoi felii de rosii iar apoi bucatele de branza feta iar apoi repeata aceasta procedura pana se termina legumele si branza. Bate ouale cu laptele, sare(se pune putina deoacere branza feta este sarata) si piper. Se toarna amestecaul cu ou peste legume si branza si se da la copt 60 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu praz si branza feta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]