Tarta cu piept de curcan si ciuperci

de oanapl in Curcan, 10 Mai 2017 | 4943 vizualizari

 

Va invit sa incercati o tarta rapida si gustoasa cu carne de curcan si ciuperci.

 

INGREDIENTE

  • 500 g piept de curcan
  • 1 borcan ciuperci
  • 2 cepe
  • ½ ardei rosu
  • patrunjel
  • sare
  • piper
  • 3 oua
  • 1 aluat foietaj
  • 2 linguri ulei
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu piept de curcan si ciuperci:

Lasi foietajul sa se dezghete la temperatura camerei.

Dai pieptul de curcan prin masina de tocat, iar ceapa o toci marunt.

Pentru umplutura, calesti ceapa in ulei, adaugi carnea, ardeiul si ciupercile taiate si lasi sa fiarba la foc potrivit, amestecand din cand in cand. Adaugi sare si piper dupa gust. Dupa 10-15 minute, cand carnea si-a schimbat culoarea, adaugi verdeata tocata si ouale batute si amesteci bine.

In tava unsa cu ulei, asezi foaia de aluat si adaugi umplutura. Tai surplusul de aluat si introduci tava in cuptorul preincalzit, pentru circa 45-50 de minute, la 180 de grade C.

 Lasi tarta sa se raceasca putin si apoi o servesti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu piept de curcan si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Slimline Barista

- 500 lei
1699.99 lei
1199.99 lei

Compact Sense

- 700 lei
3399.99 lei
2699.99 lei

COMENTARII (13)

Rahela Velicu 1

11.05.2017, 09:09

Daca e rapida, imi place!

dantes 1

11.05.2017, 13:04

Buna!

oanapl 1

11.05.2017, 21:03

Va multumesc! Ma bucur ca va place!

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]