Tarta cu cascaval,sunca si branza pufoasa Delaco

de reisnaor_2006 in Aperitive / Garnituri, 16 Oct 2015 | 6668 vizualizari

 

O tarta pufoasa si delicioasa.

 

INGREDIENTE

  • 150 ml apa calduta
  • 150 ml lapte
  • 30 ml ulei
  • 500-800 gr de faina
  • 1 lingurita de zahar
  • 1 ou
  • 1 pl de drojdie
  • 1 lg de sare
  • Umplutura:
  • 100 gr de sunca
  • 100 gr cascaval Delaco
  • 1 cutie de branza pufoasa Delaco
  • 1 ardei kapia rosu
  • oregano
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu cascaval,sunca si branza pufoasa Delaco:

            Mai intai preparam maiaua(apa calduta cu lingura de zahar si drojdia).Intr-un castron punem faina,in mijloc punem maiaua,oul,laptele si uleiul.Framantam bine aluatul si lasam sa creasca .     

           Cand aluatul a crescut intindem 2 foi pentru 2 tarte si le asezam in forme unse cu unt.Pe fiecare le ungem cu branza pufoasa Delaco,presaram cascaval ras,feliute de sunca si rondele de ardei kapia.Presaram oregano si  da-m tavile la cuptorul incins pentru 20 - 30 de minute.Pofta buna.

TIPS-URI

1

Putem face ce umplutura dorim.

2

Sarea nu trebuie sa ia contact cu drojdia pentru ca nu mai creste aluatul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu cascaval,sunca si branza pufoasa Delaco" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute la cuptor