Tarta cu carne si ciuperci

de diaconta in Aperitive / Garnituri, 10 Aug 2010 | 6962 vizualizari

 

O tarta rapida si gustoasa,chiar daca eu as prefera sa fie doar cu ciuperci....dar asta va fi poate urmatoarea incercare.

 

INGREDIENTE

  • 300 gr faina
  • 6 linguri smantana
  • 50 gr margarina topita
  • 3 triunghiuri branza topita
  • 2 cepe
  • 700 gr carne tocata
  • 300 gr ciuperci
  • 1 ou + unul pentru uns tarta
  • sare,piper,verdeata
  • praf de copt
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu carne si ciuperci:

Pentru tarta:

300 gr faina

3 linguri smantana

50 gr margarina incalzita

1 praf de copt,sare,ou pentru uns taca

 

Pentru umplutura:

700 gr carne tocata

3 linguri smantana

1 ou

3 triunghiuri branza topita

2 cepe

6 ciupercute medii

Sare,piper,vegeta,verdeata

 

Pentru tarta se amesteca toate ingredientele si se pune in forma de tarta,lasand cateva fasiute de aluat pentru decor.

 

Ciupercile se taie si se calesc impreuna cu ceapa.

Carnea tocata se prajeste si ea cu ceapa,se condimenteaza,dupa ce se raceste se pune in robot si se macina adaugand smantana ,branza si oul.

Se adauga ciupercile,condimente daca mai este nevoie si verdeata multa.

Se pune in tava peste aluatul de tarta si se da la cuptorul incins la 190 grade pentru 40 minute.

Este la fel de buna calda ca si rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu carne si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv chec sarat