Tarta cu branza si ardei colorati

de aziz in Aperitive / Garnituri, 13 Mai 2012 | 3871 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 gr faina (100 gr alba+100 gr neagra integrala)
  • 60 ml lapte cald
  • 1 lingurita zahar
  • 1 lingurita drojdie
  • putin ulei de masline
  • un varf de lingurita ,,black seeds....
Umplutura :
  • 300 gr crema de iaurt stoarsa foarte bine sau branza philadelphia
  • o lingura zaatar
  • sare
  • un ou
  • pentru decor ardei gras rosu ,galben sau portocaliu,verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu branza si ardei colorati:

Se amesteca drojdia cu zaharul si lapte cald pana se topeste se toarna peste faina cu restul de lapte si celelalte ingrediente; framantam, se poate va mai fi nevoie de putina faina,adaugam si uleiul  .Vom obtine un aluat elastic ca plastelina .Punem folie de plastic peste castron si lasam la crescut 30 minute.Fcem foaie din aluat apoi o punem in tava de tarta.

 Crema de iaurt sau branza se amesteca cu zaatar-ul apoi un praf de sare plus oul batut ca pentru omleta.Punem crema obtinuta peste aluat si decoram cu ardeii taiati fasii subtiri.Dam la cuptorul preincalzit 175 grade pentru 40 minute .La sfarsit puteti deschide grilul de la cuptor sa rumeniti ardeii pe deasupra.

 Decorul se incepe din mijlocul tartei facem cercuri din fiecare culoare se merge in spirala,trebuie sa ajungi cu aceeasi culoare de unde ai inceput apoi continui cu alta culoare ,mai formezi un cerc si iar alta culoare alt cerc........

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu branza si ardei colorati" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ficăței cu smântână și cașcaval - Savoare și gust într-un preparat excelent

ieri la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

ieri la 15:50

Pâine împletită cu unt și lapte - Pufoasă și gustoasă

ieri la 09:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv rustic cu spanac, mazare si branzeturi