Tagliatelle con sugo fresco di pomodoro

de Bya Ralu in Paste, 18 Noi 2014 | 7647 vizualizari

 

Paste cu sos proaspat de rosii,cel mai simplu sos,fara sa fiarba

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie tagliatelle proaspete(orice paste proaspete)
  • 1-1/2 cutie rosii cuburi
  • 1 catel de usturoi mare
  • 4-5 frunze de busuioc proaspat
  • 3 linguri ulei de masline
  • sare,frunze de chilli
  • parmezan pecorino(branza de oaie)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle con sugo fresco di pomodoro:

Intr-un castron se pun rosiile cuburi,uleiul de masline,usturoiul taiat feliute subtiri,condimentele si frunzele de busuioc taiate in bucati mari.
Se amesteca timp de cateva minute si se da la frigider pentru cateva ore.
Se pune o oala cu apa la fiert,se adauga sare,cand apa incepe sa clocoteasca se adauga pasta.
Fiind paste proaspete se lasa timp de 4 minute(se prepara imediat),se gusta intre timp daca este fiarta pasta,daca nu se mai lasa.
Se scurg pastele,se pastreaza putina apa in care au fiert.
Intre timp se pune sosul intr-o tigaie wok,se amesteca,iar cand incepe sa se incalzeasca se adauga pastele si zeama pastrata(nu foarte multa),se amesteca bine cu sosul si se lasa cateva minute.
Se adauga si branza de oaie,se amesteca bine si se poate servi.

TIPS-URI

1

Sosul este de preferabil sa se pregateasca de dimineata,sau cu cateva ore inainte sa se prepare

2

Daca il pregatiti pe loc sosul,trebuie sa amestecati continuu 10 minute

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle con sugo fresco di pomodoro" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste cu nuci, conopida si branza albastra