Tabouleth cu pastrav

de Bunica in Pastrav, 22 Apr 2014 | 4610 vizualizari

 

Astazi am preparat o salata tabouleth pe care am servit-o nu cu cus cus ,ci cu pastrav.

 

INGREDIENTE

  • o bucata de pastrav
  • o legatura de patrunjel
  • o ceapa rosie mica
  • 3 rosii
  • sare
  • piper
  • 1 lingura ulei de masline
  • zeama de la o lamaie
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tabouleth cu pastrav:

Pastravul eviscerat , spalat, sarat se pune in tigaia dry cooker.

Se prajeste pe fiecare parte .

Rosiile,patrunjelul,ceapa se curata,spala si toaca marunt.Se pun intr-un bol ,se amesteca ,sareaza,pipereaza si se pune uleiul.

Pe farfurie aranjam salata cu pestele si stropim cu zeama de la o lamaie.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tabouleth cu pastrav" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu nutella - Fragede, aromate si pline de crema

de laura_n 7

ieri la 13:33

Desert Amarela

pe 17.10 la 17:50

Plăcinta dulce cu brânză și stafide - Rețeta simplă și delicioasă

pe 17.10 la 15:17

Cremă de brânză cu marar și dulceață de ceapă cu bacon - Explozie de gusturi și arome

pe 17.10 la 07:35

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]