Păstrăv la cuptor

de elucubratiiculinare in Pastrav, 1 Mai 2013 | 7205 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 păstrăvi,
  • 250 g ciuperci,
  • 1-2 legături de ceapă verde,
  • 1 linguriță boia,
  • 2-3 linguri ulei,
  • sare, piper,
  • pătrunjel verde,
  • lămâie.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Păstrăv la cuptor:

Păstrăvii eviscerați și spălați bine se condimentează cu sare și piper.
Ciupercile tăiate feliuțe subțiri și ceapa verde tăiată mărunt se amestecă într-un castron și se condimentează cu sare, piper și boia.
Într-o tavă de Jena sau într-o tavă tapetată cu hîrtie de copt punem păstrăvii umpluți cu amestecul de ciuperci. 
Atât tava cât și hârtia trebuiesc unse cu ulei. După ce aranjăm păstrăvii în tavă, se stropesc cu ulei și se bagă în cuptorul preîncălzit la 200 grade pentru 25-30 minute.
La servire ornăm cu pătrunjel verde și lămâie.
Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Păstrăv la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Păstrăv simplu la cuptor (en papillote)