Surpriză din Pădurea Neagră

de anomisana in Dulciuri, 4 Sep 2011 | 3105 vizualizari

 

După ce am terminat cu tortul pentru Adina, am văzut că mi-a rămas câte ceva din ce am folosit la tort. Tot aveam un regret că nu pot gusta să văd cum a ieşit, aşa că mi-a venit ideea să folosesc resturile, să văd şi eu ce gust are şi ce sunt în stare să improvizez. Au ieşit 2 porţii de prăjitură, din care una i-am pus-o soţului la pachet fără să-i spun, făcându-i astfel o surpriză plăcută, iar a doua i-am dus-o mamei soacre, eu rămânând cu aprecierile voastre şi ale lor, lucru care mă face fericită.

 

INGREDIENTE

  • blat rămas de la tortul Pădurea Neagră  
  • frişcă
  • jeleu de vişine
  • sirop de vişine cu lichior
  • vişine din compot
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Surpriză din Pădurea Neagră:

Am sfărâmat blatul şi am pus o parte în 2 cupe de îngheţată. Am însiropat blatul, am adăugat frişcă, apoi o lingură de jeleu, iar blat sfărâmat şi însiropat, din nou frişcă iar la sfârşit restul de jeleu rămas.

Daca ti-a placut reteta noastra "Surpriză din Pădurea Neagră" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

LUK 1

05.09.2011, 09:42

bun desert

Lau 1

05.09.2011, 13:38

ce bine arata

anomisana 1

05.09.2011, 16:35

Ce-a fost pana acum a fost bun, dar sa vad ce idee imi vine pentru sambata, caci mama soacra implineste 60 de ani si trebuie sa o surprindem cu ceva bun. Poate ma ajutati voi cu o idee.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort "Padurea Neagra"