Supa de sparanghel cu mozzarella

de Catalina L in Supe/Ciorbe, 23 Mai 2020 | 2314 vizualizari

 

Ce-mi place sparanghelul, suntem in plin sezon in acest moment.

Iata o reteta italiana rapida si eleganta.
 
http://www.blogulluicatalina.com/2020/05/supa-de-sparanghel-cu-mozzarella.html

 

INGREDIENTE

  • 15 fire de sparanghel verde
  • 1/2 ceapa rosie
  • 60 g branza Mozzarella
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1/2 cub de pui/legume
  • cimbru uscat
  • sare, piper
  • boia de ardei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de sparanghel cu mozzarella:

Sparanghelul verde nu este necesar sa-l curatati, indepartati numai baza lui.
Taiati-l bucati.
Puneti uleiul la-ncalzit intr-o oala adanca. Sotati ceapa curatata si tocata marunt. Puneti bucatile de sparanghel amestecati 2 minute si varsati deasupra 350 ml de apa.
Puneti cub-ul si cimbrul uscat.
Acoperiti si gatiti 15 minute.
Scurgeti, mixati sparanghelul si ceapa (pastrati cateva varfuri de sparanghel pentru decorul final).

Adaugati treptat apa in care a fiert, pentru a obtine o crema velouté.
Verificati de sare, piper.
Puneti branza mozzarella taiata felii subtiri in farfurii si varsati deasupra supa fierbinte.
Decorati cu varfuri de sparanghel si presarati boia de ardei. Serviti imediat. Puteti adauga un pic de bacon prajit .

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de sparanghel cu mozzarella" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 10:16

Mini pancakes cu mere - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 03.06 la 10:38

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

pe 02.06 la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 02.06 la 12:01

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Harira - Supa crema de legume cu vita si taitei, a la Maroc