Supa de pui cu taitei

de Lavinia in Supe, 26 Ian 2013 | 3310 vizualizari

 

O cina delicioasa si usoara...

 

INGREDIENTE

  • 6 pulpe mari de pui
  • 3 cepe
  • 1 telina
  • 6 morcovi mari
  • sare
  • piper boabe
  • taitei
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de pui cu taitei:

Se pun la fiert in apa rece pulpele curatate, telina, ceapa, 4 morcovi si piperul boabe. 2 morcovi se dau pe razatoarea mica si se adauga si ei supei. Se lasa la fiert pana ce sunt toate patrunse bine. Se scoate carnea si legumele afara si se strecoara supa. Se adauga taitei si se mai fierbe 10 minute. Se adauga patrunjel tocat (Eu nu am avut) si sare si se serveste cu mare pofta!

E cea mai buna supa de pui mancata de mine vreodata(reteta bunicii) Eu am folosit carnea si morcovii la salata de boeuf.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de pui cu taitei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa de aripioare de pui cu taitei