Supa de pui cu fidea

de Dya Daniela Andrei in Supe, 14 Iun 2014 | 6427 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne de pui
  • un cartof mare
  • 2 morcovi
  • un pastarnac
  • o bucata de telina
  • o ceapa uscata
  • un ardei gras rosu
  • un ardei gras verde
  • 2 fire de ceapa verde
  • 4 cuiburi de fidea
  • sare dupa gust
  • cateva fire de patrunjel
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de pui cu fidea:

Fierbem carnea, intr-o oala cu 4 litri de apa, adunand spuma formata. Cand aceasta este bine patrunsa, adaugam legumele tocate dupa bunul plac sau pastrate intregi. Saram dupa gust si le fierbem impreuna cu carnea de pui atat cat este necesar. Strecuram apoi supa formata (carnea si legumele se pot folosi pentru un alt preparat) si continuam fierberea, aproximativ 10 minute, adaugand cele 4 cuiburi de fidea. Se serveste calda, cu patrunjel proaspat tocat. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de pui cu fidea" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa din aripi de pui