Supa de dovlecei cu fasole si rosii

de Corinuta in Supe, 4 Sep 2010 | 5660 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei
  • 2 morcovi
  • 1 conserva rosii decojite de 400g
  • 1 conserva fasole rosie de 400g
  • 200 g paste mici
  • 1 catel de usturoi
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 lingurita cimbrisor
  • 1/2 legatura busuioc
  • 1/2 legatura patrunjel
  • 1 l supa de legume
  • 50 g cascaval ras 
  • sare, piper macinat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de dovlecei cu fasole si rosii:

Se curata morcovii, se spala impreuna cu dovleceii si se taie rondele. Se curata si se toaca usturoiul. Se spala verdeturile, se zvanta si se toaca frunzele. Se pasteaza putin patrunjel.

Se calesc in ulei legumele, usturoiul si verdeturile cateva minute amestecand continuu, apoi se adauga supa de legume. 

Se scot rosiile din conserva, se taie cubulete, apoi se adauga la supa. Se condimenteaza, se adauga pastele si se fierb aprox. 7-8 minute.

Se strecoara fasolea si se adauga la supa, apoi se da in clocot. Se presara deasupra cascavalul si putin patrunjel tocat, apoi se serveste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de dovlecei cu fasole si rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinta dulce cu brânză și stafide - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 15:17

Cremă de brânză cu marar și dulceață de ceapă cu bacon - Explozie de gusturi și arome

ieri la 07:35

Rulouri cu fistic și gem de vișine - Delicioși și ușor de făcut

pe 16.10 la 08:31

Somon cu sos de roșii și pătrunjel - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 15.10 la 10:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]