Supa de curcan

de susu in Supe/Ciorbe, 6 Apr 2010 | 6484 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carne de curcan piept, pulpe sau tacimuri  
  • o ceapa zdravana
  • 4  morcovi  
  • 1 buc. pastirnac
  • 1 buc telina mai mica
  • 2 buc  cartofi
  • 2 buc radacina de patrunjel
  • 1/4 lingurita piper vegeta
  • patrunjel verde
  • 1 cub concentrat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de curcan:

Carnea se spala si se pune la fiert intr-o oala maricica, se fierbe la foc mic, se spumeaza. Dupa ce a disparut spuma complet, se adauga zarzavatul curatat si spalat morcovii se taie felii sau bucati mai mari la fel si patrunjelul, pastirnacul, cartoful si telina si se adauga condimente. Eu le-am taiat cu aparatul de forme pentru un aspect placut. Am Pentru reusita se fierbe la foc mic pentru a iesi limpede. Carnea de curcan fierbe mai greu asa ca necesita mai mult timp. Dupa fierbere se strecoara prin tifon si se fierb taitei sau galustele la foc domol.
Se serveste cu patrunjel verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de curcan" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (6)

Teo 1

07.04.2010, 22:00

ciorba de curcan? cine nu ar vrea?

Bucataras Medi 1

10.04.2010, 11:06

inghit in sec.....................eu am facut de paste friptura ce curcan....................

mihaelar63 1

12.04.2010, 01:00

nu-i bai ca e cu piept , chiar asa imi place .

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bors de pasare cu taitei de casa