Supa crema de rosii cu lolipops de parmesan

de Oana in Mancaruri de post, 2 Dec 2012 | 4689 vizualizari

 

Mmmm....

 

INGREDIENTE

  • 2 morcovi
  • 1 pastarnac
  • 3 tije de telina
  • o ceapa rosie
  • 2 catei de usturoi
  • 3 cartofi marisori
  • 2 frunze de dafin
  • 3 linguri ulei
  • 500 gr pasata de rosii
  • sare si piper 
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de rosii cu lolipops de parmesan:

Se curata legumele, se spala. Intr-o oala incapatoare se incinge uleiul si se adauga ceapa si usturoiul taiete cubulete. Se adauga morcovul si pastarnacul taiete rondele, apoi tijele de telina taiate marunt. Se lasa sa se inmoaie putin. Se adauga frunzele de dafin, apoi catorii taiati cubulete si 500 ml apa calda sau supa de legume. Se lasa 20 de minute sa fiarba, apoi se adauga pasata de rosii si se mai lasa pe foc 10 minute. Se asezoneaza cu sare si piper. Se scot frunzele de dafin si se paseaza supa cu mixerul vertical. Se mai da un clocot si gata.

Se serveste supa cu parmesan ras deasupra, cu busuioc proaspat si "acadele" de parmezan si seminte. Noi am mancat si cu chifle cu carnaciori, o nebunie!

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de rosii cu lolipops de parmesan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

ieri la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pilaf de orez cu ciuperci