Sufleu de conopida si pui

de leoflori in Aperitive / Garnituri, 19 Apr 2010 | 68266 vizualizari

COMENTARII (18)

silvi0ara 1

19.04.2010, 15:57

Foarte frumos arata,imi place mult conopida.

leoflori 1

19.04.2010, 17:23

multumesc Silvioara

Miha 1

19.04.2010, 22:20

leoflori 1

20.04.2010, 08:15

Miha esti dragutza

madi_marin 1

20.04.2010, 09:24

si mie imi place mult cum arata.... sincera sa fiu nu imi place cine stie ce conopida, mananc foarte rar, dar preparatul tau imi face un pic cu ochiul....cred ca o sa incerc si eu sa fac.....

nadina73 1

20.04.2010, 17:52

super o trec la favorite ,la noi se mananca conopida,super idei 5 furuculite

nadina73 1

20.04.2010, 17:52

din pacate sa orpit la 4 ,nu e prima data cand patesc am vrut 5 furuclite

leoflori 1

20.04.2010, 21:25

nadina73, multumesc. te invit la o portie fara furculisioane

leoflori 1

20.04.2010, 21:25

multumesc Madi!

ALMARI74 1

20.04.2010, 22:30

leoflori 1

20.04.2010, 22:41

multumesc Almari74, te invit la o portie

Crista_Luca 1

05.10.2010, 12:22

hmmmm delicos! bravo! ai 5 f de la mine

leoflori 1

28.11.2010, 09:31

multumesc Cristina_Vivi!

Bya Ralu 1

28.06.2012, 20:52

trecem la favo!trebuie incercat

nickoletamd 1

13.01.2014, 10:08

Merge si cu brocoli in loc de conopida? Am ceva brocoli prin frigider si ma tot gandesc ce sa fac cu el....

Krystyan Trendy 1

14.01.2014, 08:22

bun bun

Pushaa 1

14.01.2014, 13:15

Rahela Velicu 1

04.06.2021, 22:31

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

ieri la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

ieri la 09:15

Chec Pina Colada - Pufos, aromat si usor de facut

de RODIMUR 8

pe 21.08 la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana - Aromat si gustos

de Caty 3

pe 21.08 la 22:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv torta Pasqualina