Sufleu de cartofi

de violeta30 in Aperitive / Garnituri, 7 Mar 2016 | 4161 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 cartofi potriviti
  • 3 felii de branza
  • 3 oua
  • Cascaval ras
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu de cartofi:

Se curata cartofii, se spala, se taie cubulete si se pun la fiert cu sare.

Se unge o forma de copt cu putin ulei. Se pun cartofii fierti, se bat ouale cu branza si se adauga peste cartofi. Se pune cascaval razuit deasupra si se introduce la cuptor pana se rumeneste.

Se serveste ca atare sau ca o garnitura pentru peste, friptura.

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]