Şubă

de Marianushka88 in Salate, 11 Feb 2011 | 14810 vizualizari

 

Dacă este preparată corect este foarte gustoasă!

 

INGREDIENTE

  • o scrumbie murată
  • 2 cartofi medii
  • 2 morcovi medii
  • 1 ceapă mică
  • 2 ouă
  • 100 gr caşcaval
  • 1 sfeclă roşie
  • maioneză
  • miez de nucă
  • pătrunjel
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Şubă:

Mai întîi fierbem cartofii cu coajă, sfecla roşie, morcovul şi oule. Dupa fierbere le curăţim la fel si scrumbia.

Primul strat este jumătate de scrumbie tăiată cubuleţe mici.

Al doilea strat este ceapa dată prin răzătoare, numai să nu daţi prea multă pentru că va avea un gust amar.

Al treilea strat este cartoful prin răzătoare.

Al patrulea strat este morcovul prin răzătoare..

Al cincilea strat este oul prin răzătoare..

Al şaselea strat este caşcavalul prin răzătoare..

După caşcaval ungem cu maioneză bine, si presuram cu puţin miez de nucă mărunţit.

Apoi începem de la început cu scrumbia,ceapa,cartoful, morcovul, oul, caşcavalul, maioneza, miezul de nucă.

Ultimul strat se pune sfecla roşie dată prin răzătoare. Apoi se pune maioneza.

Se înfrumuseţează cu pătrunjel verde.

Poftă mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Şubă" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinta dulce cu brânză și stafide - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 15:17

Cremă de brânză cu marar și dulceață de ceapă cu bacon - Explozie de gusturi și arome

ieri la 07:35

Rulouri cu fistic și gem de vișine - Delicioși și ușor de făcut

pe 16.10 la 08:31

Somon cu sos de roșii și pătrunjel - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 15.10 la 10:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]