Stiuca cu legume de vara

de Panacris in Peste, 29 Iun 2012 | 4130 vizualizari

 

Pestele in orice mod il gatiti e la fel de savuros. Va prezint o reteta 2 in 1, rapida si delicioasa.

 

INGREDIENTE

  • stiuca proaspata 2 bucati,
  • lamaie 1 bucata,
  • legume de vara ( morcovi, mazare, conopida, brocoli, fasole verde) cca. 400 g.,
  • ulei de masline 50 ml.,
  • vin alb demisec 200 ml.,
  • sare iodata,
  • piper proaspat macinat,
  • rozmarin
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stiuca cu legume de vara:

Pestele se curata, se spala, se asezoneaza de sare, piper si se lasa la rece cca. 10 minute. Intre timp legumele se curata, se spala, se taie marunt si se fierb in aburi daca sunt proaspete. Eu am folosit legume congelate din lipsa de timp:D. Lamaia se taie felii, se aseaza in tava, deasupra lor se aseaza pestele, iar legumele se imprastie in tava pe langa peste. Se tiarna vinul si putin ulei, deasupra ingredintelor, apoi se presara rozmarin si se introduce tava in cuptorul preincins, cca. 20 de minute la foc potrivit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Stiuca cu legume de vara" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic

pe 18.04 la 22:32

Pasta de fistic

pe 18.04 la 22:01

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Stiuca cu legume si vin alb la cuptor