Stiuca cu legume de vara

de Panacris in Peste, 29 Iun 2012 | 4700 vizualizari

 

Pestele in orice mod il gatiti e la fel de savuros. Va prezint o reteta 2 in 1, rapida si delicioasa.

 

INGREDIENTE

  • stiuca proaspata 2 bucati,
  • lamaie 1 bucata,
  • legume de vara ( morcovi, mazare, conopida, brocoli, fasole verde) cca. 400 g.,
  • ulei de masline 50 ml.,
  • vin alb demisec 200 ml.,
  • sare iodata,
  • piper proaspat macinat,
  • rozmarin
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stiuca cu legume de vara:

Pestele se curata, se spala, se asezoneaza de sare, piper si se lasa la rece cca. 10 minute. Intre timp legumele se curata, se spala, se taie marunt si se fierb in aburi daca sunt proaspete. Eu am folosit legume congelate din lipsa de timp:D. Lamaia se taie felii, se aseaza in tava, deasupra lor se aseaza pestele, iar legumele se imprastie in tava pe langa peste. Se tiarna vinul si putin ulei, deasupra ingredintelor, apoi se presara rozmarin si se introduce tava in cuptorul preincins, cca. 20 de minute la foc potrivit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Stiuca cu legume de vara" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]