Stiuca cu legume

de anuta in Peste, 12 Mar 2016 | 3842 vizualizari

 

Fata de pescar fiind, am adaptat aceasta reteta in pas cu timpurile noastre moderne; simplu, delicios si de mare efect!!!

 

INGREDIENTE

  • O stiuca de aprox.1 kg,
  • 200 g amestec de legume (dupa preferinta),
  • ulei de masline,
  • o lingurita de amestec de ccondimente,
  • o lingurita de legume deshidratate fara sare,
  • un praf de sare,
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stiuca cu legume:

Se curata stiuca de solzi apoi se taie in partea de sus,pe spinare, indepartand cu grija spinarea si coastele pestelui.

Spalam bine pestele, il stropim cu ulei de masline, il saram si condimentam dupa gust.

Legumele daca sunt praospete se curata si se spala bine apoi se taie in cubuleter mici si se fierb in apa cu sare.

La fel procedam si cu cele congelate numai ca le dam in cateva clocote in apa cu sare apoi se scurg bine.

Umplem portofelul format la peste cu acste legume fierte apoi fixam partea de la coada cu 2 scobitori, sa nu curga legumele.

Se aseaza pestele intr-o tavita cu  partea taiata si umpluta cu legume in sus, stropim bine cu ulei de masline, presaram peste peste praful de legume deshidratate, mai turnam un pic de ulei intava si dam la cuptor cca 30 minute la foc potrivit pana se rumeneste usor pestele.

Se serveste cald dar este delicios si rece.  

Daca ti-a placut reteta noastra "Stiuca cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]