Stiuca cu lamaie si rozmarin

de Panacris in Peste, 14 Mar 2011 | 11883 vizualizari

 

Simplu si gustos!

 

INGREDIENTE

  • stiuca 500 gr. (2 bucati mai mici0
  • sare
  • piper
  • rozmarin
  • lamaie
  • ulei de masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stiuca cu lamaie si rozmarin:

Pestele se curata de solzi, intestine si spala foarte bine in apa rece. Se da cu sare,  piper si se lasa cca. 10 minute la rece. O tava se unge cu ulei de masline, se face un pat de lamaie peste care se pune pestele peste care se presara rozmarin. Se pune la cuptor neacoperit cca. 10 minute. Se serveste cu legume si sos de capere.

Daca ti-a placut reteta noastra "Stiuca cu lamaie si rozmarin" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu legume la cuptor - Rețeta ușoară și gustoasă

pe 24.12 la 12:03

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

pe 24.12 la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

pe 24.12 la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

pe 24.12 la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

pe 24.12 la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]