Stiuca cu lamaie si rozmarin

de Panacris in Peste, 14 Mar 2011 | 11352 vizualizari

 

Simplu si gustos!

 

INGREDIENTE

  • stiuca 500 gr. (2 bucati mai mici0
  • sare
  • piper
  • rozmarin
  • lamaie
  • ulei de masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stiuca cu lamaie si rozmarin:

Pestele se curata de solzi, intestine si spala foarte bine in apa rece. Se da cu sare,  piper si se lasa cca. 10 minute la rece. O tava se unge cu ulei de masline, se face un pat de lamaie peste care se pune pestele peste care se presara rozmarin. Se pune la cuptor neacoperit cca. 10 minute. Se serveste cu legume si sos de capere.

Daca ti-a placut reteta noastra "Stiuca cu lamaie si rozmarin" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă

pe 06.03 la 10:19

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

pe 05.03 la 17:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
File de pangasius cu salvie si rozmarin