Stiuca cu lamaie si rozmarin

de Panacris in Peste, 14 Mar 2011 | 11557 vizualizari

COMENTARII (18)

Lau 1

14.03.2011, 10:22

bun bun

DIANA B 1

14.03.2011, 10:34

deyutzky 1

14.03.2011, 10:34

La Ancuta 1

14.03.2011, 11:59

ce buuuunnnnn

MotanLaOale 1

14.03.2011, 12:04

pesteeee bun

divainbucatarie 1

14.03.2011, 12:20

la peste oricand...

mirela0911 1

14.03.2011, 19:15

tare bun

kamy 1

14.03.2011, 20:21

eu peste numai file dar arata f bine

LUK 1

14.03.2011, 23:13

Panacris 1

16.03.2011, 11:48

Stiuca nu prea are oase, doar sira spinarii

mamaieelena 1

17.03.2011, 00:43

hmmm ce buna este...

MVMih 1

25.03.2011, 09:34

E suficient numai 10 min? Oricum arata tare bine si mai ales ca este peste de pe la noi. Super.

Mitinita 1

25.03.2011, 09:50

super

DIANA B 1

25.03.2011, 10:10

@MVMih- la rece se lasa 10' , nu in cuptor

Panacris 1

02.04.2011, 18:36

E suficient 10 min la cuptor, doar e peste nu porc sau vita!!!

Panacris 1

02.04.2011, 18:37

Multumesc pentru aprecieri!!!

kukibella 1

02.04.2011, 18:54

mihaelar63 1

16.04.2011, 08:42

Sper ca nu musca

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Muschiulet de porc cu gnocchi si mazare

de Rocsi 9

ieri la 21:02

Gustare cu chipsuri, brânză și miere - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:10

Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză și șuncă - Aperitivul gustos de vară

pe 15.07 la 09:49

Tartă Caprese - Simplă, rapidă și gustoasă

pe 14.07 la 10:06

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Crap la cuptor cu sos de lamaie