Spirale din foietaj cu branza si chimen.

de Merisor in Aperitive / Garnituri, 23 Sep 2013 | 33202 vizualizari

 

Pentru aceasta reteta m-am inspirat de la Diana.

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foietaj Bella
  • 250 gr branza sarata
  • 150 gr branza proaspata
  • 2 oua
  • 50 gr chimen
  • 1 lingurita lapte
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spirale din foietaj cu branza si chimen.:

De aici m-am inspirat:http://www.bucataras.ro/retete/spirale-din-foietaj-cu-branza-41259.html

Branza sarata o dam pe razatoare sau o pasam cu furculita si o amestecam cu branza dulce.

Adaugam o parte din semintele de chimen si un ou si omogenizam.

Intindem o foaie din pachetul de foietaj, direct pe folia in care este impachetat si o ungem cu compozitia de branza.

Acoperim cu cealalta foaie, presam bine si taiem fasii de un cm latime.

Ungem fasiile cu ou batut cu lapte, presaram chimen si le rasucim in forma de spirale.

Tapetam o tava cu hartie de copt, asezam spiralele si dam la cuptor pentru 35 minute la 180 grade.

TIPS-URI

1

Se poate folosi cascaval in loc de branza.

2

Se pot pot presara seminte de susan, mac si altele.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spirale din foietaj cu branza si chimen." nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (38)

Lia_ 1

23.09.2013, 22:21

excelenta ideea! arata bine si daca e foietaj cu br si e ce-mi place!

in saratele imi place mult si chimenul, altfel nu ma prea omor dupa el

alilianaa 1

23.09.2013, 22:27

ce-mi plac..

Patricia Iordache 1

24.09.2013, 07:34

Pe acestea le voi face si eu...le trec la favorite!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Empanadillas de atun