Spirale din foietaj cu branza

de diana_k in Aperitive / Garnituri, 31 Ian 2013 | 11031 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet aluat de foietaj de 800g
  • branza telemea
  • 2 oua
  • sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spirale din foietaj cu branza:

Foietajul decongelat se desface si se unge cu ou batut. Se presara branza rasa doar pe jumatate din aluat si se acopera cu cealalta jumatate. Se taie in doua pentru a fi mai usor de manipulat si se intinde usor cu sucitorul, se unge iar cu ou si se presara branza rasa. Se taie fasii late de 2 cm care apoi se rasucesc, se ung cu ou si se presara seminte de susan. Se coc in cuptorul bine incins la 180 grade pana devin aurii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spirale din foietaj cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

Biscuiți cu mere - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.09 la 17:05

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]