Spezzatino

de Bucataras in Vita, 26 Mar 2011 | 4628 vizualizari

 

Reteta prezentata de Radu Popovici, intr-un proiect realizat de bucataras.ro impreuna cu Cirio - Traditie italiana din 1856. Radu Popovici este unul dintre cei mai cunoscuti si apreciati bloggeri din mediul online culinar, iar bucataras.ro probabil cel mai bun site culinar al momentului, cu 500.000 de vizitatori unici lunar

 

INGREDIENTE

  •  2 linguri faina
  • 2 lingurite cimbru uscat
  • 500 gr pulpa vita taiata cubulete
  • 2 linguri ulei de masline
  • 400 gr rosii tocate Cirio Polpa
  • o ceapa tocata
  • 250 ml vin rosu
  • 3 linguri pasta de rosii Cirio Pasata
  • 4 cartofi mari taiati in sferturi
  • 100 gr mazare
  • 4 catei de usturoi pisati
  • 100 gr morcovi taiati cubulete
  • 2 lingurite de zahar
  • sare
  • piper negru proaspat macinat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spezzatino:

  Urmareste video prepararea pas cu pas a retetei

Daca ti-a placut reteta noastra "Spezzatino" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine

de oanapl 7

ieri la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Limba de vita aromata