Sparanghel la cuptor cu bacon si ou

de madi_marin in Mancaruri de legume, 27 Iul 2018 | 3529 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 legătură de sparanghel
  • felii subţiri de bacon
  • sare
  • piper
  • ouă
  • parmezan ras
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sparanghel la cuptor cu bacon si ou:

Se taie partea mai tare de la fiecare sparanghel.

 Se spală şi se opăresc pentru 5  minute.

 Se scot într-un castron cu apă cu gheaţă.

 Se tapetează o tavă cu hârtie de copt.

 Se înfăşoară fiecare sparanghel în câte o fâşie de bacon.

 Se presară cu sare şi puţin piper, apoi se dau la cuptor la 200 grade C, pentru 8 minute.

 După acest timp, se întorc, apoi se mai lasă încă 8 minute.

 Se fierb ouăle moi. 

La servire se presară parmezan ras.

 Pofta bună!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Sparanghel la cuptor cu bacon si ou" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Budinca de broccoli, sparanghel si ciuperci cu branza feta