Spanac la cuptor

de alilianaa in Aperitive / Garnituri, 7 Feb 2013 | 3291 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 900 g spanac congelat
  • 3 felii cascaval afumat
  • 8 linguri parmezan ras
  • sare, piper
  • 4 oua
  • 4 linguri pesmet
  • o ceapa
  • 5 graunti de usturoi
  • 30 ml lapte dulce
  • o lingura de smantana
  • 30 ml ulei
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spanac la cuptor:

Spanacul congelat se pune intr-un blender impreuna cu ceapa, usturoiul pisat, cele 4 oua, cascavalul si parmezanul ras, sare si piper. Se omogenizeaza bine. Pe parcurs se adauga laptele dulce, uleiul si smantana. Se mai mesteca la blender. Se pune la final pesmetul. 

Compozitia se pune intr-o tava unsa. Pe de-asupra se pun bucati mici de cascaval afumat si trei linguri de parmezan ras. Se da cuptor pana se rumeneste bine. 

Se serveste dupa preferinta. Noi, cu smantana. 

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (32)

alilianaa 1

08.02.2013, 17:37

Multumesc Cris.

catarosh 1

10.05.2013, 09:43

Buna ziua,retete gustoase pe profilul tau...oare pot folosi stevie in loc de spanac?...multumesc si spor in toaye!...

alilianaa 1

10.05.2013, 16:24

Multumesc catarosh, cred ca da, nu vad de ce nu ar merge...Spor!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gogoși pufoase și aromate - Rețeta simplă de casă

ieri la 08:56

Pâine umplută - Gustarea rapidă și sățioasă

de RODIMUR 8

pe 07.01 la 20:44

Brioșe din albușuri și fructe confiate - Rețeta simplă și delicioasă

de RODIMUR 8

pe 06.01 la 23:29

TOP
utilizatori

oanapl

2184 puncte

Rocsi

1654 puncte

RODIMUR

1186 puncte

MotanLaOale

1141 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Spanac cu usturoi verde, la cuptor