Spanac cu branza la cuptor

de Dya Daniela Andrei in Mancaruri de legume, 16 Mai 2013 | 12025 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg spanac curatat
  • 1/2 kg cas
  • 5 oua
  • 2 linguri cu smantana
  • sare si piper dupa gust
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spanac cu branza la cuptor:

Tocam spanacul (curatat si clatit in mai multe ape) si il punem la oparit pentru 10 minute. Il scurgem bine de apa si il amestecam cu smantana, ouale si casul ras. Il condimentam dupa gust si il punem intr-o tava la copt pentru 50-60 de minute.

Se serveste cald. Sa aveti pofta!

 

TIPS-URI

1

Optional puteti sparge 2-3 oua deasupra

Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac cu branza la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Covrigi cu semințe - Rețeta simplă din 3 ingrediente de bază

ieri la 09:45

Chiftele de post din linte - Reteta gustoasa si usoara

de Rocsi 9

pe 11.03 la 20:54

Paste Aglio, Olio e Peperoncino – Gust și savoare într-o rețetă simplă de post

pe 11.03 la 09:08

Desert Diplomat, la cupă - Ușor, delicios și savuros

de RODIMUR 8

pe 10.03 la 16:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tartă cu brânză şi legume