Spanac COS ( Ceapă- Ouă- Somon)

de Satisfyyourcravings in Aperitive / Garnituri, 10 Mar 2013 | 3936 vizualizari

 

Deşi nu sunt bună prietenă cu spanacul gătit, în această reţetă, el completează armonios gustul acestui preparat.

 

INGREDIENTE

  • 2 ouă
  • 30 grame somon afumat
  • 20 grame spanac
  • 1/4 ceapă roșie tocată mărunt
  • piper
  • ulei de măsline
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spanac COS ( Ceapă- Ouă- Somon):

Ouăle se bat cu puțin piper și se toarnă într-o tigaie cu puțin ulei de măsline încălzit la foc mediu spre mic. Se lasă câteva secunde până când baza începe să devină fermă. Se adaugă somonul și ceapa, iar cu ajutorul unei spatule se învelește somonul în ou, amestecând ușor. Se adaugă spanacul și se mai gătește până când acesta s-a înmuiat. 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac COS ( Ceapă- Ouă- Somon)" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada din omleta cu sunca, rosii si Philadelphia