Spaghetti cu sos picant de vitel

de Miha in Spaghete, 11 Aug 2009 | 5991 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 morcov
  • 1 pastarnac
  • 1 ceapa
  • 4 linguri de ulei de masline
  • 300 g carne de vitel tocata mare
  • 3 catei de usturoi pisati
  • 2 linguri de condimente maruntite (busuioc, cimbru, rozmarin)
  • 1 pahar suc de rosii
  • 2 rosii
  • 1 pahar vin alb
  • sare
  • piper
  • patrunjel uscat pentru presarare peste paste
  • 400 g spaghete
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghetti cu sos picant de vitel:

Calim usor ceapa tocata marunt in uleiul de masline.Adaugam si carnea taiata cubulete si amestecam.Punem si morcovul impreuna cu pastarnacul si usturoiul le sotam pentru cateva minute.

Adaugam condimentele si sucul de rosii amestecat cu vin alb. Decojim rosiile,le tocam marunt si le adaugam la sos.Fierbem la foc mic timp de 30 de minute.
Potrivim gustul de sare si piper.

Intre timp fierbem spaghetele in apa cu sare,le scurgem si le trecem sub un jet de apa rece.

Servim spaghetele cu sos,presaram cu patrunjel verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghetti cu sos picant de vitel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

Miha 1

02.10.2009, 14:51

Alex,sunt sortimente de paste,care intr-adevar nu se clatesc.Dar cred ca depinde de reteta si ingrediente.Desi la noi nu prea am gasit paste care sa nu se lipeasca. Si in afara de amidon ce se mai elimina prin clatirea cu apa rece?

rivka 1

02.10.2009, 15:27

hehehe ai dreptate miha , am vazut si eu postarea de mult dar am zis ca nu zis nimic ma abtin ca este pana la urma un site de retete, , nu de discutii aiurea in contradictoriu mai ales cu cei care vin posteaza aiurea si nu dau nici o reteta sau argument de bun simtz .
m-am gandit eu ca deaia le dai prin apa rece sa nu se lipeasca, f bine faci , am vazut eu si la italience get begetttt care fac pastele acasa cum le spala prin apa rece inainte sa le arunce in farfurie , unele paste care apoi se gatesc in continuare in unt sau ce stiu eu (ca mie personal nu-mi plac pastele de nici o culoare si mancarea italiana in general nu imi place deloc) nu se spala...dar sa zici numai asa ca e obicei prost...hai sa fim seriosi.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec din albușuri cu zmeură și lămâie - Deliciu aromat și pufos

ieri la 08:09

Menemen - Omleta turceasca plina de savoare

de Rocsi 9

pe 31.03 la 19:37

Oua vopsite natural cu coji de ceapa – Reteta traditionala de Paste

pe 31.03 la 16:49

Prajitura cu mere si kefir - Simpla si gustoasa

de oanapl 8

pe 30.03 la 18:32

TOP
utilizatori

oanapl

3137 puncte

Rocsi

1480 puncte

MotanLaOale

1083 puncte

mirela0911

1000 puncte

mena29

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Spaghetti carbonara