Spaghetti Bolognse

de kitchenflavors in Spaghete, 13 Dec 2010 | 6077 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •  Ingrediente pentru 2 persoane:
  • 160 g spaghetti (80g/persoana este suficient)
  • 250 g carne tocata (porc+vita)
  • 1/2 conserva rosii cuburi in suc propriu
  • 1 ceapa tocata marunt
  • 1 catel de usturoi tocat marunt
  • 1/2 pahar de vin alb sau rosu, eu am pus alb
  • busuioc
  • oregano
  • rozmarin
  • sare
  • piper proaspat macinat
  • 2-3 linguri ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghetti Bolognse:

Calim ceapa in uleiul de masline, adugam carnea tocata si o lasam la foc mic pana ce se rumeneste si scade toata apa, in acest moment adaugam usturoiul tocat si vinul. Amestecam energic, iar cand vinul s-a evaporat adaugam rosiile in suc propriu si o cescuta de apa. Condimentam cu sare, piper, busuioc, oregano si rozmarin. Lasam sa fiarba la foc mic 15 minute. Intre timp fierbem pastele in apa cu sare de mare grunjoasa, conform instructiunilor de pe ambalaj. Cand sunt fierte pastele le asezam pe farfurii, si adaugam sosul deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghetti Bolognse" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

ieri la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Spaghete bolognese reteta traditionala de paste din Italia