Spaghete cu carne tocata de pui

de Rocsi in Spaghete, 9 Iun 2012 | 18877 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 gr spaghete
  • 1 1/2 piept de pui dezosat
  • 1 borcan mic de ciuperci
  • 1 ceapa
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingurita unt
  • 1 linguria rasa busuioc
  • 400 gr rosii in suc propriu
  • 100 ml vin
  • sare
  • piper
  • cascaval
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghete cu carne tocata de pui:

Pieptul de pui il spalam si il dam prin masina de tocat. Ceapa o curatam, o spalam si o tocam. Ciupercile  le scurgem de zeama si le spalam in doua-trei ape, apoi le taiem maruntel.

Intr-un vas punem uleiul la incins . Adaugam ceapa si o lasam sa se inmoaie 2-3 minute.Punem mai apoi carnea si ciupercile. Le mai lasam si acestea 3-4 minute, apoi adaugam o canita de apa si vinul. Acoperim cratita si lasam sa scada la foc potrivit. Rosiile te facem cubulete si le punem mai spre final. Condimentam dupa gust cu sare si piper, dar nu uitam sa punem si busuiocul.

Mai lasam sa dea cateva clocote si gata sosul cu carne. Intr-o oala punem apa cu un praf de sare si untul la fiert. Cand da in clocot punem pastele. Le lasam sa fiarba 10-12 minute, apoi le scurgem de apa.

Pastele fie le punem peste sos si le amestecam, fie punem pe farfurie intai paste,iar peste sos. Deasupra radem putin cascaval si presaram patrunjel verde tocat.

Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghete cu carne tocata de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Spaghete cu muschiulet de porc si ciuperci