Sote de pipote si inimi

de Bya Ralu in Mancaruri cu carne, 5 Iul 2012 | 14108 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 tavi de pipote si inimi
  • 1 ceapa alba mare
  • 2 morcovi
  • 2 catei de usturoi
  • rosii cherry
  • 1 legatura de marar
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sote de pipote si inimi:

Pipotele si inimile se clatesc cu apa rece, se curata de pielite si grasime, se mai taie in bucatele mai mici si se pun intr-un castron. Se taie ceapa marunt si se pune la calit in ulei de masline si se adauga si morocovul taiat rondele, se adauga pipotele si inimile, se calesc bine. Usturoiul se zdrobeste dupa care se taie feliute subtiri si se pune deoparte, impreuna cu mararul tocat marunt. Se adauga peste pipote apa cat sa acopere, se lasa la fiert timp de 1 ora si se mai completeaza cu apa intre timp. La sfarsit se adauga rosii cherry taie in doua, usturoiul si mararul. Se condimenteaza cu cimbru, vegeta, piper alb, boia dulce si frunze de ardei iute

Daca ti-a placut reteta noastra "Sote de pipote si inimi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Bya Ralu 1

06.07.2012, 19:28

va astept la masa!simona te rog sa te servesti
laura
mamaieelena

Bya Ralu 1

06.07.2012, 19:28

iri
miuta
gabytza

BuburuzaBubu 1

07.07.2012, 10:04

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cotlet de porc în sos roze - Simplu, rapid și plin de savoare

ieri la 10:09

Prăjitura Snickers - Rețeta delicioasă de casă

ieri la 09:12

Maioneza de casa - Reteta simpla si rapida

pe 05.12 la 14:38

Negresa de post cu nuci - Reteta simpla si gustoasa

pe 05.12 la 11:01

Tort diplomat cu pișcoturi - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 05.12 la 08:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]