Sos de capsuni

de Ancutsa in Sirop / Compot, 14 Aug 2019 | 3052 vizualizari

 

Pentru că am găsit pe piață căpșuni proaspete, am cumpărat câteva pentru a pregăti un sos de căpșuni. Sosul este suficient pentru mai multe rețete. Eu l-am folosit la crema unui tort, dar și la gofre.

 

INGREDIENTE

  • 500 g căpșuni,
  • 5 ml îndulcitor,
  • 5 linguri apă
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos de capsuni:

 

Se spală căpșunile, apoi se îndepărtează codițele.

Se pun fructele într-o crăticioară cu 5 ml îndulcitor lichid și 5 linguri de apă. Se fierb pe foc mic, până scad un pic (aprox 6 minute).

Apoi se pasează la blender. Se obține un sos gros, ce poate fi folosit pentru decorarea deserturilor.

 

Timp de pregătire: 5 min

Timp de gătire: 6 min

Porții: 4

 

Poftă Bună!

Dacă v-a plăcut reţeta mea, o puteţi găsi şi pe blogul meu:  https://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2019/08/sos-de-capsuni.html

Daca ti-a placut reteta noastra "Sos de capsuni" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătite cu mere și cremă de mascarpone - Rapide, delicioase și aromate

pe 14.11 la 14:39

Prăjitura cu dovleac și cremă de mascarpone - Deliciu cu parfum de toamnă

pe 14.11 la 14:04

Omletă cu ceapă și bacon - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 14.11 la 10:46

Plăcinte burger - Gust și savoare într-o rețetă rapidă

pe 13.11 la 10:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]