Somon in pergament

de RuxyRux in Somon, 14 Mar 2011 | 8155 vizualizari

 

...reteta dr. Weil...

Un fel de mancare principal, elegant si usor de preparat..

 

INGREDIENTE

  • Pentru spaghete:
  • spaghete fine( 1/4 pachet)
  • apa si ulei de masline
  • sare si marar
  • legume proaspete: ardei gras( rosu) gulie dovlecel morcov varfulete de sparanghel mazare etc...fiecare ce doreste
  • 4 bucati somon
  • mustar de Dijon
  • lamaie
  • pergament( foaie de copt)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Somon in pergament:

1. Incalziti cuptorul la 200 grade

2. Fierbeti spaghetele al dente, scurgeti amestecati usor cu putin ulei de masline( o lingura), sare si marar proaspat tocat( daca nu aveti marar inlocuiti cu patrunjel)

3. Pregatiti o garnitura de legume proaspete: bastonase din morcovi si dovlecei, gulie, varfuri de sparanghel, mazare fina..etc...

4. Clatiti fileurile de somon, taiati in portii individuale si apoi zvantati. Ungeti fiecare bucata cu mustar de Dijon si un praf de sare.

5.Pentru fiecare persoana puneti o portie de paste pe o foaie de pergament, asezati deasupra fileul de somon, adaugati legumele, ridicati colturile si formati un saculet( legati-l cu sfoara sau elastic).

6. Plasati saculetele in mijlocul cuptorului la 200 grade si lasati-le 30 de minute.

7. Serviti direct din saculet pe o farfurie, deschizand doar inainte de a manca. Delicios!

Daca ti-a placut reteta noastra "Somon in pergament" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Somon cu piure de pastârnac