Snitel umplut

de Sidy in Porc, 4 Aug 2010 | 6553 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 snitele din cotlet
  • 6 felii muschi tiganesc
  • 6 buc cascaval feliat
  • 2 oua
  • faina
  • pesmet
  • sare
  • piper
  • ulei
  • mustar
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel umplut:

Snitelele se bat bine, se fac cu sare si piper si apoi se ung cu mustar. Se aseaza felia de muschi apoi cea de cascaval si se ruleaza snitelul ca la sarmale.Se fixeaza cu scobitoarea.

Se bat bine aouale. Snitelele umplute se trec prin faina , ou si pesmet.

Se prajesc in uleiul incins .

Se servesc cu cartofi copti la cuptor si cu salata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel umplut" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]