Sirop de capsuni

de Bunica in Sirop / Compot, 29 Mai 2009 | 20833 vizualizari

 

Se spala capsunile si se curata de codite

 

INGREDIENTE

  • 1kg. de capsuni
  • 1-2kg. zahar
Portii: 10
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sirop de capsuni:

Se curata capsunile de codite,se spala,se taie in doua si se pun intr-un castron mai mare .Se lasa 24ore, apoi se strecoara. Va luati o masura in functie de cantitatea de lichid care se formeaza si puneti o parte lighid si doua patri zahar. Aceasta compozitie se pune intr-un borcan peste care se toarna zeama de lamaie.La 1l. de lichid se pune zeama de la 2 lamai.Se  amesteca din cand in cand pana se topeste zaharul. Se pune in sticle si se capseaza sau se insurubeaza bine . Acesta este siropul nefiert.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sirop de capsuni" nu uita sa-i faci un review.
DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Sirop de capsuni