Shaorma

de Dea_Dea in Mancaruri cu carne, 29 Mai 2014 | 5205 vizualizari

 

buna rau , tinand cont ca n-am mai mancat de un secol :))

 

INGREDIENTE

  • 8 lipii
  • 3-4 catrofi
  • un piept de pui
  • 5-6 linguri smantana
  • 3 fire de usturoi verde
  • 2 cepe rosii
  • 4 castraveti murati
  • 2 rosii
  • ketchup dulce sau pikant
  • mustar
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Shaorma:

Cartofii se curata , se taie, se spala si se prajesc.Pieptul de pui se taie cubulete , se condimenteaza, se unge tigaia cu ulei si se prajeste.

Smantana se amesteca cu usturoiul taiat si cu sare.

Castravetii murati, rosiile si ceapa se taie rondele.

Asamblare:

Luam o lipie , o ungem cu mustar , punem cartofi, rondele de ceapa, ketchup, apoi punem piept de pui , rosii,castraveti murati si la final smantana cu usturoi.

TIPS-URI

1

Se poate pune in smantana si castravete verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Shaorma" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]