Shaorma la farfurie

de MotanLaOale in Pui, 21 Iun 2017 | 18643 vizualizari

 

Mult mai comod de mancat decat in lipie.

 

INGREDIENTE

  • 1 piept pui (600 g)
  • 3-4 cartofi noi
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1-2 rosii
  • 1-2 castraveti cruzi
  • 1-2 castraveti acri
  • 1/2 varza noua
  • ketchup dulce
  • ketchup picant
  • sos de usturoi
  • maioneza
  • piper
  • sare
  • condimente pentru gratar
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Shaorma la farfurie:

Pieptul de pui se taie bucati si se presara cu sare, piper si condimente pentru gratar.

Se pun pe gratar si se prajesc pe ambele parti. Dupa ce sunt facute, se taie in bucati mai mici.

Cartofii se curata, se taie pai si se prajesc in baie de ulei.

Se scot si se sareaza.

Varza se taie fideluta si se amesteca cu sare sa se inmoaie. Rosiile, ceapa, castravetii se taie felii.

Se pun in farfurie, bucatele de piept de pui, cartofi prajiti, rosii, castraveti, ceapa, varza.

Deasupra se pune ketchup dulce si picant, sos de usturoi si maioneza.

Se amesteca si se mananca cu lipia alaturi.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Shaorma la farfurie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort mimosa.

de Adele 4

la 08:32

Mini tarte cu cremă de iaurt și afine - Rapide și delicioase

ieri la 07:46

Bomboane Tiramisu - Delicii rapide și savuroase

pe 19.11 la 07:37

Brioșe cu dovleac și cremă de brânză - Pufoase, fragede și aromate

pe 18.11 la 10:45

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]