Scrumbie la gratar

de Alinutza80 in Peste, 19 Mar 2012 | 4861 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pesti
  • rosii (taiate felii subtiri)
  • usturoi (facut maioneza)
  • ardei gras (taiat feliute)
  • patrunjel verde tocat
  • ulei
  • delikat de legume
  • folie de aluminiu
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Scrumbie la gratar:

Pestele se curata si se spala bine. Se face un amestec din maioneza de usturoi, ulei si delikat. Se freaca pestele din belsug cu amestecul facut. Pe folie de aluminiu se face un pat din rosii, ardei si patrunjel si apoi se pune pestele, apoi se pun iar rosii, ardei si patrunjel. Se inveleste si se pune pe gratarul incins.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Se serveste cald cu mamaliguta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Scrumbie la gratar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

RuxyRux 1

20.03.2012, 19:33

Super!

MIUTA 1

21.03.2012, 13:34

Ce de bunatati ai pregatit,imi ploua in gura de pofta

Alinutza80 1

23.03.2012, 18:18

Multumesc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

ieri la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Scrumbie la gratar cu cartofi fondanti