Scrumbie cu sos de usturoi

de ianculubita in Peste, 28 Apr 2013 | 7342 vizualizari

 

Azi in Galati este Sarbatoarea scrumbiei unde pe Faleza Dunarii este o mare nebunie cu scrumbii la gratar,cu mici si alte gratareli,cu muzica,cu tot felul de jocuri iar seara mare spectacol!!!
Asa ca va invit in Galati daca nu aveti unde merge,dar mai intai treceti pe la mine la o scrumbie si la alte "nebunii"!!!!

 

INGREDIENTE

  • 1kg de scrumbii
  • sare
  • 1capatana de usturoi
  • 1lamaie
  • 3-4linguri ulei
  • 1cutie mica cu iaurt
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Scrumbie cu sos de usturoi:

Pestele curatat,bine spalat,condimentat,il punem pe gratarul de teflon sau cu carbuni afara;in acest timp facem mujdeiul;usturoiul curatat,bine pisat,frecat cu ulei apoi amestecam cu iaurt si dupa gust cu putina zeama de lamaie.

Servim cu mamaliguta bineinteles!!

TIPS-URI

1

scrumbia se poate pune pe gratar invelita in folie de aluminiu sau hartie de copt,dar in acest fel nu va mai fi rumenita

2

pentru cine nu suporta mujdeiul,poate servi cu paine si lamaie

Daca ti-a placut reteta noastra "Scrumbie cu sos de usturoi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS5910X

- 300 lei
1799.99 lei
1499.99 lei

COMENTARII (6)

Rocsi 1

28.04.2013, 12:46

Alexandra Elena 1

28.04.2013, 14:02

buna mancarica

MotanLaOale 1

28.04.2013, 14:52

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Scrumbie la gratar cu cartofi si sos verde