Schnitzel vienez

de kitchenflavors in Porc, 17 Dec 2010 | 14313 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 felii pulpa de porc
  • 2 oua
  • faina
  • pesmet
  • sare 
  • piper
  • ulei pentru prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Schnitzel vienez:

Batem carnea cu ciocanelul de schnitzele dupa care o condimentam cu sare si piper. Spargem intr-o farfurie cele 2 oua adaugam un praf de sare si le batem ca pentru omleta. Operatiunea cred ca o cunoaste toata lumea, trecem carnea prin faina, ou batut, pesmet si ultima stationare in tigaia cu ulei incins. Eu pentru prajit folosesc ulei de palmier e foarte bun, nu se arde si parca nici in casa nu ramane acel miros greu de prajeala. Dupa ce au prins o culoare aurie pe ambele parti le scoatem pe hartie absorbanta.

TIPS-URI

1

daca dorim o crusta mai groasa dupa ce am trecut carnea prin pesmet o mai trecem odata prin ou si din nou prin pesmet dupa care o punem la prajit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Schnitzel vienez" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

Bya Ralu 1

30.08.2012, 14:00

excelent

Catasidana 1

20.01.2013, 13:26

.....si nicidecum nu se serveste cu piure de cartofi.... Doar salata de cartofi(in stil austriac) ori orez cu boabe de mazare.

Krystyan Trendy 1

27.10.2013, 19:41

foarte bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine

de oanapl 7

ieri la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de porc cu carnati la tava