Schnitzel vienez

de kitchenflavors in Porc, 17 Dec 2010 | 14314 vizualizari

COMENTARII (16)

lia maria 1

17.12.2010, 14:23

sunt prima Anita, imi dai mie platoul ala din poza ?

kitchenflavors 1

17.12.2010, 14:34

Cu cea mai mare placere Lia, te pup

MoliCook 1

17.12.2010, 14:57

LUK 1

17.12.2010, 15:51

ii las platoul Liei..eu iau snitzelul 5

MotanLaOale 1

17.12.2010, 15:52

bun bun

giuliana 1

17.12.2010, 17:21

daca luk iti lasa platoul eu il iau cu totul

Rocsi 1

17.12.2010, 17:44

mena29 1

17.12.2010, 19:57

RuxyRux 1

17.12.2010, 22:20

Grozav!!!!

mamaieelena 1

17.12.2010, 23:29

gustos

MIUTA 1

17.12.2010, 23:36

Arata foarte bine super 5 furcu

La Ancuta 1

18.12.2010, 23:46

merceleo 1

13.07.2011, 18:28

Va rog sa nu mi-o luati in nume de rau dar snitelul vienez se face exclusiv cu carne de vitel. Cu carne de porc e un simplu snitel pané dar nicidecum vienez. E o mare diferenta, va rog sa probati!

Bya Ralu 1

30.08.2012, 14:00

excelent

Catasidana 1

20.01.2013, 13:26

.....si nicidecum nu se serveste cu piure de cartofi.... Doar salata de cartofi(in stil austriac) ori orez cu boabe de mazare.

Krystyan Trendy 1

27.10.2013, 19:41

foarte bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine

de oanapl 7

ieri la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de porc la cuptor cu cartofi aurii