Din categoria hai sa pun ''cioroiul'' la treaba....l-am imprumutat ca al meu e mic si neincapator si sta la pastrare pana cand ne vom reintoarce la casa noastra :)))))))
Mai intai am scos foile de vita de la saramura si le-am pus 30 min in apa calduta.
Am curatat ceapa si am taiat-o marunt, am taiat marunt si foile de ceapa verde.
Am pus la incins un tuciulet cu 50 ml ulei, am pus ceapa si foile de ceapa la calit am adaugat un pic de sare, apoi am pus si orezul spalat si putina apa. Am mai lasat sa se caleasca cca 10 min. Am adaugat peeste carnea tocata amestecul calit, am potrivit de sare si piper, apoi am format sarmalutele. Dupa ce am terminat de format sarmalutele, 40 la numar.
Am pus pe fundul vasului slow cooker Crock Pot cateva frunze de vita, am adaugat cca 20 ml ulei, am asezat sarmalutele, apoi am facut un amestec din bulion, bors magic si apa si am turnat peste sarmalute, cat sa le acopere, am pus capacul si am bagat oala crock-pot in priza, am setat functia high pentru cca 4 ore. Cam asta este tot, mai ales cca ai timp sa faci altceva cat crock-pot-ul isi face treaba.