Sarmale cu bacon afumat

de reisnaor_2006 in Mancaruri cu carne, 4 Noi 2014 | 8145 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de frunze de varza
  • 1 kg de carne tocata amestec
  • 200 gr de bacon afumat
  • 1 ceapa calita
  • orez
  • cimbru
  • sare
  • piper
  • foi de dafin
  • bulion
  • oase afumate
  • carnati afunat de casa
  • 2 lg de unsoare
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmale cu bacon afumat:

Carnea tocata o amestecam pe rand cu ceapa calita,baconul taiat marunt,orez,piper,sare,cimbru.

Pregatim foile de varza,pe fiecare frunza punem cate o lingura din compozitia facuta si o rulam,inchidem la capete fiecare foaie ca sa nu iasa compozitia.Pe fundul oalei punem unsoare,varza tocata fidelute si asezam sarmalele.Intre sarmale mai punem carnati afumat de casa si oase afumate.

Adaugam si bulionul si apa cat sa treaca de sarmale si dam la fiert la foc potrivit.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmale cu bacon afumat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Covrigi cu semințe - Rețeta simplă din 3 ingrediente de bază

ieri la 09:45

Chiftele de post din linte - Reteta gustoasa si usoara

de Rocsi 9

pe 11.03 la 20:54

Paste Aglio, Olio e Peperoncino – Gust și savoare într-o rețetă simplă de post

pe 11.03 la 09:08

Desert Diplomat, la cupă - Ușor, delicios și savuros

de RODIMUR 8

pe 10.03 la 16:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulouri din pulpa de porc .