Sarmale

de serenyti in Porc, 13 Mar 2013 | 3644 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne de porc tocata
  • o cana si jumatate de orez
  • 4 cepe mari
  • o lingurita sare
  • boia
  • secretul gustului
  • piper
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmale:

Taiem  cepele marunt.Carnea se amesteca cu orezul,pe urma punem ceapa si restul ingredientelor.Se amesteca toate si se invelesc in foi de varza.Pe  fund la oala in care vrem sa le fierbem asezam varza taiata marunt si o bota de marar.Pe urma aranjam sarmalele.In apa in care le fierbem adaugam o lingurita de sare.Cand sunt fierte pe jumatate adaugam bulion.

Lasam la foc mic pana sunt bine fierte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmale" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]