Sarmale

de MonaMimi in Mancaruri cu carne, 12 Feb 2012 | 5914 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de carne tocata
  • 3 cepe
  • 1 cana mica orez
  • boia
  • piper
  • condiment
  • putina slanina afumata
  • 2 capatani varza murata
  • marar
  • 4 linguri de bulion
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmale:

Tocam ceapa si cateva feliute de slanina afumata marunt,1 ceapa o punem peste carnea tocata ,slanina o prajim putin,apoi punem ulei si restul de ceapa si lasam la calit.Cand s-au calit putin adaugam orezul,boia,piper si lasam 2 minute pe foc amestecand continuu.Luam amestecul si il punem peste carnea tocata,condimentam, amestecam bine si invelim carnea(aprox.1 lingura la o foaie de varza, daca varza nu-i prea mare)in foi de varza murata.Intr-o cratita punem varza murata tocata marunt,marar si 1-2 linguri de bulion.Asezam sarmalele  mai punem 2 linguri de bulion si adaugam apa clocotita, asezam peste sarmale foi de varza si punem la fiert.

Cand au fiert servim cu smantana.

pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmale" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 08:02

Hotdog pizza - Cea mai savuroasă combinație de fast food la tine acasă

ieri la 07:33

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

pe 11.07 la 07:36

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

pe 10.07 la 10:48

Brânză feta cu roșii la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 09.07 la 08:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sarmale cu carne de pui si vitel in vas de lut