Sandvis vertical cu dracila,fistic si cascaval marinat in otet balsamic de zmeura

de Mitinita in Sandvisuri, 9 Apr 2014 | 3431 vizualizari

 

Un sandvis cu poveste. Trimisesem un sandvis identic la concurs,dar fara sticker :) L-am refacut a doua zi si m-am bucurat ca uitasem acel detaliu in ziua anterioara,a fost mai reusit al doilea.
Va recomand sa il incercati cu o para bio,de tara,culeasa din copac .

 

INGREDIENTE

  • o para bio
  • o felie de cascaval de 0,5 cm Delaco
  • 1 lingurita otet balsamic de zmeura Kotanyi
  • amestec de condimente extravagant Kotanyi
  • frunze de menta
  • dracila
  • fistic
  • ulei de masline extravirgin
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis vertical cu dracila,fistic si cascaval marinat in otet balsamic de zmeura:

Mai intai taiem cascavalul in cubulete cat de cat egale si le marinam cu otetul balsamic si amestecul de condimente.Punem putin ulei de masline extra virgin,dracila ,frunze de menta si fistic.

Lasam deoparte cam 15 minute.

Taiem para si asezam cuburile de cascaval. Mai intai puneti la mijloc,apoi la margine,ca sa fie mai usor.

Puneti deasupra urmatoarea felie de para si continuati tot asa pana la capat. Se orneaza cu frunze de menta proaspete.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis vertical cu dracila,fistic si cascaval marinat in otet balsamic de zmeura" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Prima Latte Black

- 400 lei
1399.99 lei
999.99 lei

COMENTARII (18)

Satisfyyourcravings 1

10.04.2014, 14:50

Asta mi-a placut mult!

laura_n 1

11.04.2014, 16:15

Super faina ideea!
ai reusit sa ma faci sa ma uit la poza )
PS. eu din prima sarcina...sunt certata rau cu perele!

farfuriavesela 1

29.04.2014, 08:19

super!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă

la 09:37

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]