Sandvis cald cu ton

de MotanLaOale in Sandvisuri, 3 Noi 2013 | 3389 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 chifle
  • ton bucati in suc propriu (conserva)
  • cateva masline
  • 2 lingurite maioneza
  • 1 rosie
  • cascaval DeSenvis
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis cald cu ton:

Chiflele se taia in doua dar nu de tot.

Se pune tonul uniform pe partea de jos si se preseaza putin.

Se pun maslinele taiate si se presara cu piper.

Se ung ambele parti ale chiflei cu putina maioneza.

Se pun felii de cascaval DeSenvis si se presara putin piper.

Se introduc in cuptor 3-4 minute pana se topeste cascavalul.

Se scot din cuptor si se pun felii de rosii peste cascaval.

Se apasa capacul de deasupra peste rosii si este gata.

Pofta Buna!

TIPS-URI

1

Se poate pune si feliute subtiri de lamaie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis cald cu ton" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Portokalopita, placinta greceasca cu iaurt si portocale

de Rocsi 9

pe 01.02 la 20:48

Chec pufos cu cacao - Rețeta simplă și economică

pe 31.01 la 16:37

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sandvis la aparat cu cascaval afumat de la Delaco