Sandvis cu dovlecel la grill si branza Scamorza afumata

de Satisfyyourcravings in Sandvisuri, 3 Noi 2016 | 2701 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel
  • sare, piper
  • ulei de masline
  • putin unt
  • 6 felii de paine integrala cu seminte de dovleac
  • cateva felii de branza Scamorza afumata
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis cu dovlecel la grill si branza Scamorza afumata:

Dovlecelul se taie felii, se presara cu sare si piper si se unge cu ulei de masline. Se gatesc feliile de dovlecel pe un gratar fierbinte, cateva minute, pana s-au inmuitat si sunt gatite. Se tranfera pe o farfurie.

Se ung feliile de paine cu unt.

Se aseaza felii de dovlecel si branza intre 2 felii de paine, apoi se prajeste sandvisul, intr-o tigaie fara ulei, pana cand branza s-a topit. 

Se consuma imediat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis cu dovlecel la grill si branza Scamorza afumata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

ieri la 16:49

Clătită la cuptor -  Rețeta simplă și rapidă pentru un desert delicios

ieri la 10:02

Cartofi cu piept de pui gratinați la cuptor - Rețeta simplă și foarte gustoasă

pe 17.01 la 16:57

Pui în stil asiatic - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 17.01 la 11:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Ce poti pregati daca ai ramas cu pui de la ultima friptura? Tacos cu pui, cous cous si parmezan